Zabava

SKINULA BURMU I ANGAŽOVALA ADVOKATE Nenadova supruga Ivana stavlja tačku na brak

Ivana Aleksić navodno je odlučila da okonča višegodišnji brak sa reperom Nenadom Aleksićem, pa je skinula burmu, njegovo prezime sa društvenih mreža i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu.

SKINULA BURMU I ANGAŽOVALA ADVOKATE Nenadova supruga Ivana stavlja tačku na brak
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Kako prenosi Alo!, ona se prijateljima povjerila da bi Nenadu i oprostila intimni odnos sa ljubavnicom, ali ne može da pređe preko toga što joj je rekao da je voli.

Oženjeni reper Nenad Aleksić Ša već nedjeljama je jedan od najomraženijih zadrugara zbog izuzetno bliskog odnosa sa dvadesetogodišnjom Tarom Simov i priča da joj je navodno obećao djecu i brak. Ova informacija najviše je potresla njegovu suprugu Ivanu, koja je odlučila da stavi tačku na brak i pokrene brakorazvodnu parnicu.

Kako se Ivana povjerila svojim prijateljima, nevjernom suprugu bi možda i oprostila seks sa Tarom, ali nikako ne može to što se zaljubio i emotivno upleo u odnos sa duplo mlađom djevojkom.

– Ivana se u posljednjih nekoliko mjeseci razboljela od tuge i silnih neprijatnosti koje joj je Ša priređivao, ali se dostojanstveno držala i bila je spremna da se bori za svog čovjeka i brak. Sve bi to i ostalo tako da prije nekoliko dana nije shvatila da je Ša zaljubljen u Taru i da se tu odavno ne radi o seksualnoj već ljubavnoj privlačnosti. Slomilo ju je to što je čovjek kog najviše voli drugoj obećao djecu, cijeli svijet i ljubavno gnijezdo u kom će se skućiti. Skinula je njegovo prezime sa društvenih mreža i prijateljima se povjerila da je zauvijek kraj – priča izvor i navodi da će Ivana tokom sljedećih nedjelja podnijeti zahtjev za razvod braka.

– Nenadu nije ni u malom mozgu da bi Ivana ikada mogla da ga ostavi. S druge strane, ona je slomljena kao nikada do sada, svakodnevno plače i prijateljima se povjerila da bi Nenadu i oprostila intimni odnos sa ljubavnicom, ali ne može da pređe preko toga što joj je rekao da je voli. Sudeći po svemu, nema nade da se brak spasi, a, koliko znam, već je angažovala advokata s kojim se ovih dana nalazi i uz čiju pomoć će tokom sljedećeg perioda i zvanično pokrenuti razvod – priča izvor i navodi da će se Aleksić potpuno slomiti kada ga u rijalitiju sačeka papir i zvanično obavještenje da je izgubio ženu.

– Poslije toliko godina ljubavi i braka doživjela je da joj se suprug zaljubi kao tetrijeb. Budući da ima podršku porodice i svih zajedničkih prijatelja, ne postoji šansa da se predomisli, a skidanjem burme i njegovog prezimena je to i dokazala – zaključuje izvor, piše Alo.

Prihvati notifikacije