Sport

Skok šut ka snovima: Mozzart podržao rukometni kamp na Jahorini (FOTO)

Rukomet je sport koji se ne može igrati u školskom dvorištu i na igralištu, za njega je potrebno da djeca rade u hali, sa stručnim trenerima, kao što je to slučaj na kampu na Jahorini, koji je okupio više od 100 dječaka i djevojčica iz zemlje i regiona.

Skok šut ka snovima: Mozzart podržao rukometni kamp na Jahorini (FOTO)
FOTO: MOZZART

Kompanija Mozzart ima sluh za ovakve projekte te je ovaj rukometni kamp za mlade talente ove godine i pomogla.

FOTO: MOZZART
FOTO: MOZZART

– Ovo je najbrojniji kamp u Bosni i Hercegovini. Sve je krenulo prije četiri godine kada smo došli na ideju da pokrenemo ovu predivnu priču i jako sam srećan što od tada u kontinuitetu organizujemo kamp i sjajno druženje za mlade nade rukometa. Na kampu rade treneri koji dugo godina rade s mlađim kategorijama u svojim klubovima i treneri su selekcijama reprezentacija. Treneri će se bazirati da polaznici usavrše individualne tehnike odbrane i napada, što je u savremenom rukometu veoma bitan segment, a posebno kada su u pitanju mlađi rukometaši i rukometašice – kaže Obrenko Miljković, direktor kampa.

FOTO: MOZZART
FOTO: MOZZART

U kampu učestvuju djeca od sedam do 16 godina iz Beograda, Nove Pazove, Priboja, Bijeljine, Zvornika, Dervente, Prnjavora i Prijedora… Svima njima na raspolaganju je kompleks Olimpijskog centra Jahorina sa smještajem, bazenima i ostalim uslugama.

FOTO: MOZZART
FOTO: MOZZART

– Hvala kompaniji Mozzart na pomoći, mnogo nam znači za realizaciju. Ovo je najveća donacija koju smo dobili otkad postojimo – zaključuje Miljković.

A.E.

Prihvati notifikacije