Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SKRHANI SMO, OVO JE TRAGEDIJA” Misica umrla u 24. godini (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: Amber-lee Friis/Facebook

Načelnik novozelandske policije u Oklandu u petak za “Fox News” izjavio je da je policija u ponedjeljak dobila dojavu o iznenadnoj smrti finalistkinje Mis Univerzum.

Ambel Li Fris finalistkinja Mis Univerzum Novog Zelanda 2018. godine preminula je u 24. godini, potvrdila je njena agencija za talente ‘The Talent Tree’.

Gepostet von Amber-lee Friis am Dienstag, 22. Oktober 2019

– Sa neizmjernom tugom se opraštamo od iznenadno preminule lijepe i talentovane Amber Li Fris. Počivaj u miru, divna djevojko. Saučešće porodici i prijateljima – napisali su iz agencije na Fejsbuk profilu.

Not sure if I’m allowed to use this page anymore but ill give it a go 😉Quick look: Peachy Flower 🌸Hair: Hair by DawnMakeup: B l e u – Freelance Hair & MakeupPhotographer: Jeff Velasco Photographer

Gepostet von Amber-lee Friis am Mittwoch, 16. Oktober 2019

Mnogi se od voljene misice opraštaju na društvenim mrežama, a oglasio se i CEO “Miss World” Novog Zelanda Najdžel Gudfrej.

– Skrhani smo. Voljeli smo je i poštovali. Bili smo ponosni smo što je bila naša prijateljica dugo nakon završetka takmičenja. Tragedija je što svoj veliki potencijal nije iskoristila do kraja. Prekrasna duša – napisao je u objavi za javnost, prenosi Žena Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO