Zabava

Skromna DOMAĆICA bila je u dugovima do guše, danas je MILIONERKA (FOTO)

Suzan Bojl, zvijezda koja je osvojila svijet u takmičenju “Britain's Got Talent” zaradila je u toku karijere oko 22 miliona funti.

Skromna DOMAĆICA bila je u dugovima do guše, danas je MILIONERKA (FOTO)
FOTO: PROFIMEDIA

Suzan danas ima 58 godina, drži se dalje od javnosti, ali objavila je kako je potrošila pare i pokazalo se da je veoma štedljiva.

Iako je imala više nego dovoljno novca da sebi kupi vilu, Suzan se odlučila da ostane u svojoj maloj kućici. Ekstragavantne kupovine, otkrila je za “OK!Magazine”, tek čekaju.

Kako je otkrila za ovaj list, najskuplja stvar koju je sebi kupila od svojih miliona je bunda, a pored nje kupila je i klavir.

Ono na šta je takođe potrošila novac jesu časovi vožnje. Suzan oduvijek želi da sjedne za volan, ali nikako ne uspjeva da položi vožnju. Ipak, ne odustaje i dio novca odvojila je i za polaganja.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Podsjetimo, Suzan se povukla iz javnosti nakon što je shvatila da ne može da se nosi sa tolikom popularnošću i pritiscima javnosti.

Suzan je na vrhuncu svoje karijere dobila, između ostalog, i cijeli tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvijezdu. I odjednom se zaista Suzan pretvorila u zvijezdu, uvijek u najboljim komadima garderobe, sa sređenom frizurom i potpunim stajlingom.

Kada je izjavila da je nevina i da se nikad nije poljubila, popularnost joj je eksplodirala, a muškarci je redovno zvali, pa je bila primorana da stalno mijenja broj telefona.

U večeri finala, dok je cijeli svijet bio uvjeren da je ona pobjednica emisije “Britanija ima talenat”, ona gubi i iste večeri završava u duševnoj bolnici. Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotskoj.

Od tada se slabo pojavljivala u medijima, a prošle godine objavila je da je spremna za povratak na scenu, međutim, osim jednog nastupa, ništa se posebno novo nije dogodilo.

(Žena Blic)