Sport

SKUPŠTINA FK BORAC 6. AVGUSTA Čeka se nasljednik Zeljkovića

Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac zakazao je Izbornu skupštinu kluba za 6. avgust kad će klub dobiti novog predsjednika.

SKUPŠTINA FK BORAC 6. AVGUSTA Čeka se nasljednik Zeljkovića
Foto D.Dragičević

Dosadašnji Vico Zeljković je već ranije najavio da neće ostati na ovoj funkciji te da će ostati predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske (ima podršku svih područnih saveza) a nakon toga i predsjednik Fudbalskog saveza BiH.

Svom nasljedniku ostavljam stabilan i finansijski siguran Borac, sa odličnom perspektivom i svijetlom budućnošću. Odlazim veoma zadovoljan nakon što sam ispunio obećanja, u trenutku kada smo vratili većinu dugova koji su godinama onemogućavali normalno funkcionisanje kluba, napravili respektabilnu ekipu, izborili plasman u Evropu i stvorili sve preduslove za juriš na titulu šampiona – izjavio je Zeljković za zvanični sajt pa dodao: Moj odlazak ni na koji način neće poremetiti funkcionisanje kluba koji je na stabilnim nogama i sa kvalitetnim ljudima, a ja ću i kao predsjednik saveza uvijek biti na raspolaganju Borcu, kao i svim drugim klubovima u BiH, s obzirom da mi to omogućava pozicija predsjednika FS RS, a u budućnosti i prvog čovjeka BH fudbala.