Hronika

Slađan se radovao što se vratio u Srbiju, sada se bori za život: Muškarac mu presjekao arteriju jer je stao na zelenu površinu

Napadač ga je ozbiljno posjekao nožem. Presjekao mu je karotidu. Poslije operacije u bolnici u Kruševcu, Slađana su transportovali u KC Niš, jer je morala da se uradi još jednu operaciju. Vidjećemo da li će preživjeti...

Slađan se radovao što se vratio u Srbiju, sada se bori za život: Muškarac mu presjekao arteriju jer je stao na zelenu površinu
FOTO: NENAD BOŽOVIĆ, DRUŠTVENE MREŽE / RAS SRBIJA

Ovako za Blic priča jedan od rođaka Slađana Vasića (56) kog je juče, nasred ulice i zbog svađe oko parking mjesta, nožem isjekao Nikola J.

Slađan Vasić je u napadu teško povrijeđen i presječena mu je arterija, a zbog teškog stanja prevezen je u Klinički centar u Nišu.

Ovaj slučaj, koji se dogodio juče usred dana i nasred ulice, jako je potresao Kruševljane. Svađa je nastala oko parking mjesta, na uglu Takovske i Šumatovačke ulice u Kruševcu. Prema riječima očevidaca, do svađe je došlo na parking mjestu ispred ulaza u jednu od zgrada, gdje se Vasić nakratko zaustavio sa svojim automobilom.

Pročitajte još

Prepirka zbog parking mjesta

Sa Slađanom je bila supruga u autu. Stao je na kratko kako bi svratio do radnje za hemijsko čišćenje. Ubrzo se pojavio napadač i stao iza njega. Žena mu je rekla da sačeka minut i da će se Slađan vratiti.

Kada se Slađan vratio, počela je prepirka zbog parking mjesta, a onda je napadač izvukao nož.

– Rekao mu je zašto se parkirao na zelenoj površini. Svađa je postajala sve napetija i onda je napadač izvadio nož-leptir i isjekao ga po vratu – kaže ovaj Kruševljanin.

Napadač je odmah uhapšen, a kako očevici pričaju, nije ni bježao, već je samo bacio nož.

– U tom trenutku preko puta je bila saobraćajna policija, jer se održavalo polaganje vozačkog ispita. Zato je i policija vrlo brzo došla na lice mjesta. Kako sam čuo, napadač je inače poznat kao problematičan tip – ispričao je ovaj očevidac.

Bio srećan što se vratio u Srbiju

Dok je živio u inostranstvu, Slađan, koga prijatelji znaju pod nadimkom Vasa objavljivao je snimke na jutjubu o svojim iskustvima života u Norveškoj, a kada se, konačno, kako kaže, presrećan vratio u Srbiji, njegovi brojni pratioci mogli su da ga prate na kanalu “Život kod nas”.