Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Slađana Mandić snimila „Lude noći“ u Dubrovniku (FOTO)

Kultura
Autor:

Foto: Željko Tutnjević/RAS Srbija

Publika je spremna za novi hit Slađane Mandić. Atraktivna pjevačica, koja je posljednjim pjesmama zauzela mjesto na vrhu muzičke scene u BiH, početkom avgusta će objaviti novu kompoziciju.

Slađana je već odavno svojim glasom, ali i stasom potvrdila zbog čega važi za jednu od najtraženijih pjevačica iz BiH, a sada je pripremila nešto potpuno novo u saradnji s odličnim Amilom Lojom, koji potpisuje muziku za njenu novu pjesmu „Lude noći“. Tekst je napisala Dženita Halilović, a aranžman je zajedničko djelo Loje i Adisa Sirbubala.

Ovu pjesmu u prekrasnu video priču pretvorio je fenomenalni režiser Haris Dubica, a spot je sniman dva dana u Dubrovniku.

– Sve je bilo odlično. Snimali smo na atraktivnim lokacijama, na luksuznoj jahti i sa skupocjenim automobilima.  Sama sam radila stajling, dok je za moj mejk ap bio zadužen Adi Hasić. U spotu se, pored mene, pojavljuje moja sestra Nina Mandić, rodica Dubravka Samardžić, drugarica Dina Moćić, drug Edin El Alami te Tina i Dragan Grubišić – kaže Slađana Mandić, koja će pjesmu promovisati u Sarajevu u pivnici HS u petak, 2. augusta.

Haris Dubica zadovoljan je novim spotom, koji će biti četvrti projekat koji je radio za Slađanu.

– Mi više nismo saradnici, nego prijatelji. I ovaj put pripremili smo nešto posebno. Publika će vidjeti Slađanu u potpuno novom izdanju. Ponovo smo podigli letvicu više. Za snimanje u Dubrovniku koristili smo skupocjenu kameru koja je za ovu priliku stigla iz Amerike – otkriva Dubica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO