Zabava

SLAVNI HOLIVUDSKI PAR Harison Ford i Kalista Flokart odmor provode u Hrvatskoj

Ljetna sezona tradicionalno na Jadransku obalu privlači brojne turiste, ali i poznate osobe. Brojna slavna imena imala su do sada priliku uživati u ljepotama primorja, a Dubrovnik je nezaobilazno mjesto za brojne pripadnike A liste.

SLAVNI HOLIVUDSKI PAR Harison Ford i Kalista Flokart odmor provode u Hrvatskoj
FOTO: ETIENNE LAURENT/EPA

I ove godine jedan od najljepših gradova Hrvatske odredište je brojnih zvijezda, a u šetnji Dubrovnikom uhvaćeni su Harison Ford i njegova supruga Kalista Flokart.

Planetarno popularni glumac u društvu supruge stigao je u Dubrovnik, a par je uhvaćen u šetnji gradom. Glumac, koji uskoro puni 79 godina, u junu je ozlijedio rame snimajući akcijsku scenu u novom filmu o pustolovinama Indiane Džonsa te je morao privremeno prekinuti snimanje.

Glumac se od ozljede još opravlja, a u Dubrovnik je stigao na oporavak i odmor. Društvo mu prave sin Liam, te supruga, koja se proslavila ulogom Ali Mekbil u istoimenoj, popularnoj seriji.

Poznati 78-godišnji glumac gradom se prošetao odjeven od glave do pete u crno, a mističnom izgledu u prilog su išle i tamne sunčane naočale i crna maska.

Ležeran stajling odabrala je i Kalista koja je crnu jednostavnu, sportsku haljinu i patike. Zahvaljujući neupečatljivim stajlinzima par se nesmetano šetao gradom, a brojni prolaznici nisu ni posumnjali da pokraj njih prolazi jedna od većih legendi Holivuda, piše Avaz.

Prihvati notifikacije