Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SLAVNOG PJEVAČA DEBELO OPLJAČKALI Otkazali koncerte, organizator pobjegao sa MILION EVRA

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Planetarno popularni muzičar Enrike Iglesijas trebao je da održi koncert u Zagrebu početkom decembra ove godine, međutim, kako pišu inostrani mediji, koncert je otkazan zbog navodne prevare organizatora.

Hrvatski mediji su kontaktirali organizaciju zaduženu za prodaju karata, te su i dobili zvaničnu potvrdu da je došlo do neispunjenja ugovornih obaveza od strane organizatora koncerta.

– Koncert je otkazan zbog neispunjenja ugovornih obaveza organizatora prema izvođaču. Pored koncerta u Zagrebu, otkazani su još koncerti Enrikea Iglesijasa u Minsku i Rigi u organizaciji istog organizatora. Organizator je iz Bugarske, a “Eventim” je kao posrednik prodavao ulaznice u ime i za račun tog organizatora. Iako još uvijek prikupljamo informacije od organizatora i izvođača, vjerujemo da ćemo moći da objavimo informaciju o otkazu koncerta na našoj veb stranici sa uputstvima za kupce – javila je Antonija Nikšić iz “Eventima” za 24sata.

Organizator je navodno prevario fanove, te je prodavao karte i promovisao koncert bez plaćanja Iglesijasu i njegovom timu. On je uzeo novac za sebe i otišao. Nije isplatio ni dvorane ni umjetnike, a kruži informacija da je ekipa lažnog organizatora uzela više od milion evra od zarade prilikom pretprodaje ulaznica.

Pjevačev tim je najavio nove datume za koncerte na sličnim lokacijama.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO