Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ŠLEP VJENČANICE DUŽI JE OD MOG BRAKA” Neobičan oglas postao hit na društvenim mrežama (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Anonimna žena iz Engleske objavila je oglas na društvenim mrežama u kom je navela da prodaje svoju vjenčanicu da bi prikupila novac za razvod, a svog muža pritom opisuje kao “patološkog lažljivca”.

Za haljinu je navela da je “nošena greškom jednom u probnoj vožnji u 2017”, aludirajući na svoj propali brak. Platila ju je 899 funti, a danas za nju traži 450.

Vjenčanica ima čipkaste detalje, a prema riječima bivše vlasnice, krasi je i “šlep mnogo duži od trajanja njenog braka”.

Takođe je dodala da je haljina služila kao odlično odvlačenje pažnje gostima od činjenice da se udala za pravog lažljivca.

– Haljina je veličine 18 i na njoj nisu rađene nikakve promjene… Za razliku od mog života – kaže te preporučuje dobro čišćenje kako bi se riješili loše sreće koja s njom dolazi.

Objavila je nekoliko fotografija iz različitih uglova, pa napisala.

– Molim vas, nemojte da mi tražite da je opet fotografišem jer ne mogu da gledam vjenčanicu, kao što ne mogu da gledam ni svog bivišeg muža – ističe se u poruci.

Navela je i da haljina može da se nosi i u neku kafanu, pa da se nakon toga sedne na pivo i plače, ali i da će novac koji dobije od vjenčanice potrošiti na razvod od “tog gada”.

Objava je brzo skupila 5.300 komentara i podeljena je više od četiri hiljade puta.

Anonimna dama sad je u novoj vezi, a primjetila je da joj oglas baš i neće upaliti:

„Postalo mi je jasno da se haljina neće baš tako jednostavno prodati s obzirom na to da je “prljava”, kao i moj muž, a ispunjena je i lošom srećom, baš kao i moj bivši brak.“

Na kraju je odlučila da haljinu donira u humanitarne svrhe, a novac skupiti putem “GoFundMe”, piše “Večernji list“.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO