Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SLIČNO KAO U BANJALUCI U Bratuncu održan skup opozicije, ali i skup podrške vlasti (FOTO)

Politika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Opozicionari predvođeni Jelenom Trivić, Draškom Stanivukovićem i Nebojšom Vukanovićem održali su danas mitig u Bratuncu, dok je 50 metar od njih, slično kao i u Banjaluci, održan i kontramiting podrške vlasti.

Kako prenose mediji, organizator kontra-mitinga je UG „Istočna alternativa“ čiji su članovi bili učesnici i kontra-mitinga u Banjaluci.

Opozicinom skupu pod nazivom „Buđenje Srpske“ prisustvovali su i poslanici Davor Šešić, Miladin Stanić, Ljubiša Krunić, te počasni predsjednik PDP, Mladen Ivanić.

Stanivuković je poručio da je njihova politika – politika pobjede, dok je politika vlasti – politika poraza.

– Zašto neko pravi podjele u narodu i zašto podjele nekom odgovaraju. Ja se borim protiv podjela, jer je ovo i moja Republika Srpska  –  poručila je Trivićeva sa bine.

Prisutnima se obratio i poslanik Miladin Stanić, koji je rekao da je danas teže organizovati ovakav skup jer su kazne veće nego za one koji se bave kriminalom.

Govor je održao i Nebojša Vukanović.

– Izvor zla u ovom društvu je to što ne radi pravosudni sistem. Da radi pravosudni sistem sve bi bilo bolje, a mnogi bi bili u zatvoru. Treba nam samo jedan pošten sudija i tužilac. Svih ovih dana izvode se razne predstave po RS, samo da se dokaže da je car go – poručio je Vukanović.

Kako prisutni tvrde, na kontra-mitingu okupljeni građani dali su podršku vlastima Republike Srpske, a neki od njih su imali i poruke na majicama za ministra policije Dragana Lukača.

Podsjećamo da su opozicioni poslanici za održavanje miting izabrali baš Bratunac, zato što im je na mitingu u Banjaluci, upravo od UG „Istočna aternativa“ poručeno da tamo nisu dobrodošli.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO