Zabava

Slobi Radanoviću ČUPALI KOSU s glave: Ljekar iz Moskve pjevača liječio alternativnom metodom

Sloba Radanović i njegova vjerenica Jelena Đuričanin navodno već duže vrijeme imaju problema sa sinusima, pa su probali i alternativne metode liječenja ove bolesti, kao što je čupanje kose, prenose domaći mediji.

Slobi Radanoviću ČUPALI KOSU s glave: Ljekar iz Moskve pjevača liječio alternativnom metodom
FOTO: ALEKSANDRA IVANOVIĆ/RAS SRBIJA

Sloba i Jelena već godinama imaju probleme sa sinusima i čestim glavoboljama. Nema šta nisu probali i ništa im nije pomoglo. Čak su jedno vrijeme odlazili kod ljekara u Moskvu da ih liječi – počinje priču izvor.

– Riječ je o narodnoj medicini koja se vijekovima prenosi s koljena na koljeno. Pacijentima se masira glava i napipavaju čvorovi, koji se razbijaju tako što im se čupka dlaka i oslobađa sva tečnost kroz nos – tvrdi izvor za domaće medije.

FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

– Doktor je prvo masirao glavu Slobi, pa onda Jeleni. Napipao im je dosta čvorića i čupkao ih na tim mjestima po glavi. Rekao im je da će im nos curiti više nego što je uobičajeno, a tako je i bilo – završava priču izvor za Informer.

Sinusi nisu jedina boljka poznatog pjevača. Nedavno je bio u Zagrebu zbog problema sa hrskavicom oba koljena.

– U Zagrebu sam bio na transplantaciji matičnih ćelija. Imao sam velikih problema sa hrskavicom na koljenima. Prijatelji su mi preporučili tu intervenciju, koja veoma kratko traje i oporavak nije težak. Jedino što nisam mogao nekih desetak dana da treniram, ali sam imao redovnu terapiju kako bi se koljeno što prije vratilo u normalu – kaže tada Radanović za Hit, prenisi Blic.