Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SMETALO IM PONAŠANJE MEGAN MARKL Šta se krije iza svađe Harija i njegovih prijatelja

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

U javnost svakodnevno dospjevaju novi detalji iz privatnog života Megan Markl i princa Harija, a kako su otkrili britanski mediji Hari je još prošle godine prekinuo kontakt sa svim dugogodišnjim prijateljima. Sada je otkriven i jedan od razloga koji se krije iza toga.

Prašina oko odluke Megan Markl i princa Harija da se odvoje od kraljevske porodice i budu finansijski nezavisni se ne stišava, a onda je u britanskim medijima osvanula i informacija da se Hari odavno distancirao i od svojih bliskih prijatelja, sa kojima više nema gotovo nikakav kontakt, te da oni čak nemaju ni njegov broj telefona.

Naime, kako se navodi, pripadnici visokog staleža u jednom trenutku prestali su da zovu Megan i Harija na glamurozne događaje jer ona ne poštuje pravila na takvim večerama.

Na ovakvim događajima je propisano da supružnici ne mogu da sjede jedno pored drugog za stolom i dok su se drugi parovi držali tog pravila, Megan je uvijek sjedila pored svog supruga.

Foto: Profimedia

To pravilo, inače, postoji kako bi se izbjeglo pretjerano pokazivanje emocija i dodirivanje među supružnicima jer se to u Velikoj Britaniji smatra vrlo nepristojnim.

Ovo je, kako navode strani mediji, bio jedan od razloga zbog kojih se Hari udaljio od svojih dugogodišnjih prijatelja.

Kako piše magazin “People”, Hari je nekoliko mjeseci prije rođenja sina Arčija, kojeg je Megan donijela na svijet u maju prošle godine, odlučio da prekine sve odnose sa dugogodišnjim prijateljima.

Navodno se sve to odvijalo paralelno i s početkom njegove svađe s bratom, princom Vilijamom, koji mu je od početka govorio da previše žuri sa brakom, a šuška se da je na ovu Harijevu odluku uticala i Megan.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO