Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SMORENA JE I PODBULA” Anabeline komšije otkrile kako pjevačica živi NAKON RAZVODA

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Pjevačica Anabela Atijas prije dvije nedjelje zvanično se razvela od biznismena Andreja Atijasa.

Ekipa Kurira popričala je sa pjevačicinim komšijama, koje su otkrile kako izgleda i kako živi otkad se rastala od Atijasa.

– Anabelu viđam često u posljednje vrijeme, ali uglavnom samu ili sa kćerkicama. Andreja baš dugo nisam vidjela, sigurno jedno mjesec-dva. Posljednji put sam ga srela kada je dolazio po kćerku i izveo je negdje, a Anabela nije bila s njima. Pročitala sam da se razvode, ali to sam i pretpostavljala jer ih dugo nisam vidjela zajedno. Moj prozor gleda na njihovu terasu i često sam viđala njega ranije, a sada ne – kaže komšinica koja živi preko puta Anabele.

Komšija koji živi u zgradi pored pjevačice kaže da se pjevačica “ofucala”.

– Sad čujem od vas da su se razveli! Nisam znao. Ali sada mi je jasno zašto Anabela tako loše izgleda. Nju donedavno niste mogli da vidite da izađe iz zgrade da nije skockana, uvijek je imala lijepu frizuru, lijepo je obučena, našminkana. U posljednje vrijeme izgleda jako loše, uvijek je nesređena, da ne kažem onu ružnu riječ, malo ofucana, jako ozbiljna – kaže on i dodaje:

– Ranije se uvijek lijepo javljala, bila je nasmijana. A prije neki dan sam je sreo i bila je baš tužna, javila se, ali je odmah spustila pogled – kaže on.

Prodavačica iz obližnjeg marketa potvrdila je njegove riječi.

– Andreja smo ranije slabo viđali, a sada ga tek ne viđamo. Ni Anabelu nisam vidjela posljednjih nedjelju dana sigurno, a posljednji put kada je bila, djelovala je neraspoloženo. Ona je inače veoma ljubazna, nasmijana, a tada je bila baš smorena, imala je podočnjake, djelovala mi je neispavano, podbulo i nije željela da priča nešto mnogo – kaže prodavačica.

(Blic Puls)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO