Gradovi

"SNAGA U ZAJEDNIŠTVU" Kandidate za odbornike u Trebinju predstavio SPS

Gradski odbor Socijalističke partije Srpske (SPS) iz Trebinja predstavio je sinoć kandidate za odbornike za Skupštinu grada na predstojećim lokalnim izborima.

"SNAGA U ZAJEDNIŠTVU" Kandidate za odbornike u Trebinju predstavio SPS
FOTO: SRNA

Predsjednik trebinjskog odbora Dejan Bošnjak rekao je da ovaj tim čine stručni i kompetentni ljudi, čija je snaga u zajedništvu.

– Smatram da ovaj grad ima veoma veliki potencijal ako uspijemo da probudimo one koji su su se uspavali i sklonili u stranu, da nam daju ono najbolje što mogu i znaju – rekao je Bošnjak.

Dodaje da je njihov cilj da vrate politiku gdje joj je mjesto, da ona bude javna i da što više ljudi u njoj učestvuje.

Predsjednik SPS Republike Srpske Goran Selak napomenuo je da je ova stranka predstavljena prije šest mjeseci, te da su za taj period formirali 43 opštinska i gradska odbora u Srpskoj, odnosno BiH.

– Pokrenuli smo naš SPS i formirali slogan “Budućnost Srpske”. Da to ne bude samo slogan, već stvarno želimo da ostanemo svi zajedno u svojim rodnim krajevima, gradovima, opštinama i doprinesemo razvoju naše Republike Srpske – rekao je Selak.

U Trebinju su otvorene i prostorije Gradskog odbora SPS, a prisustvovale su brojne zvanice iz javnog i političkog života, među kojima su kandidati za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić iz SNSD i Ilija Stanković iz SDS.