Hronika

Snaja poslije krvavog zločina POBJEGLA: Ubila svekrvu, pa se skrivala u HOTELU

Osumnjičena L.A.A. (39) za ubistvo svekrve u selu Dubnica na teritoriji opštine Sjenica uhapšena je sinoć u hotelu kod autobuske stanice u Užicu. Ona je privedena u užičku policiju, a zatim je prosleđena u Sjenicu. Biće saslušana u Višem tužilaštvu u Novom Pazaru.

Policija Srbija
FOTO: RINA

Osumnjičena je sinoć u selu Dubnica ubila svekrvu nožem zadavši joj više udraca. Od teških povreda po glavi i tijelu ona je preminula na licu mjesta.

Nezvanično, ona je smatrala svekrvu krivcem što je morala da napusti supruga i djecu.

Pročitajte još

Prema nezvaničnim saznanjima, L. A. A. je, nakon što je napustila supruga, živjela u Bosni i Hercegovini i prije nekoliko dana je došla u Užice sa djevojkom koja je trebalo da joj pomogne oko djece koje je njen svekar doveo u Užice da ih vidi.

Tom prilikom, L. A. A. je iskoristila njegovo odsustvo iz kuće gdje je živeo sa suprugom i otišla je u Dubnicu. Ona je smatrala da je B. L. kriva što je morala da napusti supruga i djecu, uzela je nož i zadala žrtvi više uboda u predjelu glave i tijela, nanijevši joj pritom smrtonosne povrede od kojih je ista preminula na licu mjesta. Prema osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje – kaže izvor Blica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu