Banjaluka

“Snažna Srbija znači i snažna Republika Srpska” Stanivuković čestitao Dan državnosti u ime građana Banjaluke

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, uputio je čestitku predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću povodom 15. februara – Dana državnosti Republike Srbije.

“Snažna Srbija znači i snažna Republika Srpska” Stanivuković čestitao Dan državnosti u ime građana Banjaluke
FOTO: GRAD BANJALUKA

Koristim ovu priliku da Vama, članovima rukovodstva Republike Srbije i našim sunarodnicima širom Srbije i svijeta uputim, u ime građana najvećeg grada Republike Srpske, gradske administracije Banjaluke i u svoje lično ime, najiskrenije čestitke povodom 15. februara – Dana državnosti Republike Srbije – navodi se u čestitki.

Pročitajte još

Gradonačelnik je naveo da sa rukovodstvom i građanima Srbije “dijelimo ponos, zadovoljstvo i sreću što država Srbija još jedan dan državnosti dočekuje politički snažnija, ekonomski razvijenija i sa izgrađenim prijateljstvima i mrežom partnerskih odnosa širom svijeta”.

– Podrška Republike Srbije, bilo da se radilo o njenoj ekonomskoj i političkoj formi, bila je snažan podstrek našim nastojanjima da našim sugrađanima obezbijedimo bolji i kvalitetniji život, jer snažna Srbija znači i snažna Republika Srpska. Srećan Dan državnosti Srbije! – navedeno je u čestitki.

Prihvati notifikacije