Magazin

Snažne i uspješne: Žene rođene u ova 3 znaka postaju KRALJICE POSLIJE PEDESETE

Žene kako stare sve su sigurnije u svoje “ja”, a one koje su rođene u ova tri znaka dobijaju dodatnu snagu i motivaciju kroz godine

horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Poznato je da se žene bolje osjećaju u svojoj koži kako vrijeme prolazi pa ih malo toga može da omete, a to se posebno odnosi na ove horoskopske znakove. One su neustrašive i spremne na promene, ne plaše se i ne boje promjene.

Ovo su tri astrološka znaka u kojima su rođene žene koje su s vremenom sve bolje.

Bik

Žene rođene u znaku Bika još od malena žude odrasti kako bi napokon mogle uzeti stvari u svoje ruke. One su odlučne, radišne i fokusirane, pa nije iznenađujuće da konstantno teže napretku. S godinama razvijaju pozitivan stav i radnu etiku, kao i hrabrost da pomjeraju granice i upuste se u nešto veliko.

Pročitajte još

Djevica

Djevice su još od djetinjstva vrlo zrele i uvijek se osjećaju kao “stare duše” u poređenju sa svojim vršnjacima. Čvrsto stoje na zemlji i vrlo su organizovane i brižne. Iako Djevice briljiraju kroz cijelo školovanje, nakon fakulteta zapravo počinju osvajati, pa su do zrelih godina već na zavidnom nivou karijere. S godinama samo cvjetaju, a u 50-im potpuno prihvataju sebe i uz unutrašnji mir rade sve s lakoćom.

Lav

Lavice su spremne na nešto veliko od rođenja, pa ih prolazeće godine samo više inspirišu. One se ne boje promjena i rizik im nije stran, pa nije neobično da se odluče na promjenu karijere i u 50-ima. Neustrašive su i ništa ne može da ih omete, pa su s godinama samo odlučnije i uspješnije, prenosi 24sata.hr.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije