Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SNEŽANA JE VATRA U KREVETU” Đurišićkin dečko OPET slao poruke mlađoj djevojci

Zabava
Autor:

Foto: Predrag Dedijer/RAS Srbija

Doktor Vanja Milošević, dečko pjevačice Snežane Đurišić, putem društvene mreže se udvarao 27 godina mlađoj djevojci, a nakon što su procurile njihove prepiske o joj se ponovo javio.

Dečko Snežane Đurišić ponovo je kontaktirao sa djevojkom koja je njihovu prepisku dala novinarima. Međutim, za razliku od prve prepiske u kojoj je doktor tvrdio da su novinari izmislili njegovu vezu sa Đurišićevom, ovoga puta Milošević je promijenio priču, te je djevojci objasnio da sa Snežanom nije u ozbiljnoj vezi, ali da mu je lijepo sa njom i da je pjevačica “prava vatra u krevetu“.

Naime, kako mediji bruje, Vanja se prvo malo ljutio na djevojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a onda joj je priznao da želi seks s njom.

– Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lijepo mi je sa njom, neću da lažem. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet… Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo da se tajno viđamo i bilo bi nam lijepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će da pukne – piše doktor svojoj simpatiji, koja ga je pitala zbog čega hoće da ostavi Snežanu, a on joj je odgovorio:

– Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne djeluje tako, ali je zaista dobra – napisao je Vanja anonimnoj djevojci na Fejsbuku, a potom je prešao na konkretnije stvari i raspitivao se šta djevojka ima na sebi.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO