Društvo

SNIMKOM ŠOKIRALA JAVNOST Iza haljine koja puca i dubokog dekoltea, krije se DOKTORKA

Iza haljine koja puca i istaknutog dekoltea, krije se doktorka fizikalne medicine Tomislava Petrušić. Snimak dok se uvija u ritmu muzike napravljen je u kancelariji niškog Doma zdravlja, gdje doktorka i radi.

SNIMKOM ŠOKIRALA JAVNOST Iza haljine koja puca i dubokog dekoltea, krije se DOKTORKA
FOTO: BLIC SCREENSHOT

Danas se Srbijom pronio snimak plavuše, jakih istaknutih atributa koja đuska na radnom mjestu. Doktorkin nastup pred ogledalom, koji je sama i snimila, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Nakon male istrage, Blic oktriva da je riječ o pedesetogodišnjoj doktorki, koja osim fizikalne medicine, prosto obožava da se snima pa i na radnom mjestu.

U Domu zdravlja u doktorkinoj kancelariji pojačana je muzika, a dio javnosti ovakav snimak osudio je riječima da je nemijesno da dok se dio zdravstvenih radnika bez trunke odmora, ’raspada’ po kovid bolnicama, ona uživa. Drugi međutim, kažu da ima šta da pokaže, pa neka se i snima.

Doktorka Tomislava poskidala je veći dio svojih snimaka u kojima je glavna glumica koja predtavalja svoje atribute. Kažu i da na posao dolazi obučena „izazovno“ i ne haje za komentare. Oni koji je duže poznaju, dodaju da je na fakultetu bila ljepotica, a onda je „zavoljela i plastičnu hirurgiju“.

Nije poznato kada je doktorka Tomislava snimila video koji se od jutros dijeli.

Video možete pogledati OVDJE.