Digitalna Srpska

SNORLAB APLIKACIJA Pomaže kod rješavanja problema s hrkanjem (VIDEO)

Kvalitetan san jedan je od temelja zdravoga života, a hrkanje je samo jedan od brojnih uzroka zašto mnogi noću nemaju miran san.

SNORLAB APLIKACIJA  Pomaže kod rješavanja problema s hrkanjem (VIDEO)
FOTO: DIGITAL NOMADS IN ASIA & AMERICAS/YOUTUBE

Uzroci hrkanja su mnogobrojni, a svakako treba učiniti sve kako bi ga se smanjilo ili spriječilo ovo je aplikacija koja će u tome pokušati pomoći.

Iako se na temu hrkanja mnogi podsmjehuju, onima koji pate od ovoga poremećaja sigurno nije nimalo smiješno, pogotovo ne onima koji zbog toga imaju problema sa spavanjem i pate od hroničnog umora koji iz toga proizlazi.

Uzroci hrkanja su mnogobrojni, pa se jednako tako rješavanju ovoga problema može pristupiti na različite načine.

Uz uobičajene savjete kao što je promjena životnih navika (izbjegavanje pušenja, konzumiranja alkohola i slično), dobro je poslužiti se i aplikacijama upravo kao što je SnoreLab.

Riječ je o jednoj od najpoznatijih aplikacija koja pomaže pri praćenju hrkanja tokom sna i samim time omogućava da se pokuša otkriti okidače koji potiču hrkanje. Koristiti aplikaciju je prilično jednostavno, a sve što treba učiniti jest prije spavanja aktivirati aplikaciju i pametni telefon držati pored kreveta.

SnoreLab će automatski detektovati hrkanje te bilježiti ključne podatke koji će se ujutro moći pregledati.

Između ostalog, aplikacija će otkriti kada se i koliko glasno hrkalo (tu je i tonski zapis), a kako aplikacija omogućuje i da se bilježe podaci o svojim aktivnostima, moguće ih je povezati sa samim hrkanjem.

Aplikacija nudi i čitav niz drugih stvarčica, kao i brojne informacije o samom hrkanju, pa je svakako valja barem probati onda kada se želi ublažiti, smanjiti ili posve prestati s hrkanjem. Osnovna verzija aplikacije je besplatna, dok se za sve mogućnosti mora plaćati godišnja pretplata, piše Bug.

Prihvati notifikacije