Politika

SNSD o negativnim reakcijama funkcionera “Harmonika jeste bila potrebna, jer pjesma je uvijek u radosti i miru prisutna”

Gradski odbor SNSD Doboj ukazao je na neumjesne reakcije ličnosti kojima takva argumentacija ne pristaje, odnosno nije u skladu sa funkcijama koje obavljaju, niti političkim pozicijama koje zauzimaju.

SNSD o negativnim reakcijama funkcionera “Harmonika jeste bila potrebna, jer pjesma je uvijek u radosti i miru prisutna”
FOTO: SNSD/TWITTER

U svjetlu dešavanja od juče – harmonika jeste bila potrebna jer pjesma je uvijek u radosti i miru prisutna. To što je većina vas iz SDS-a i PDP-a dobila deklarativno naređenje da na najprizemniji način vrijeđa lidera SNSD-a Milorada Dodika, govori o vama – navodi se u saopštenju.

Iz dobojskog SNSD-a ističu da se Dodik zalaže za dejtonsku BiH u kojoj svi narodi imaju ista prava, a ne samo ona koja zamišlja jedna strana.

Pročitajte još

Iz Gradskog odbora SNSD-a Doboj ističu i da se pokazao “beskrupulozan odnos” koji prema ženama ima Dragan Mektić, te naglašavaju da više neće trpjeti nijednu uvredu na račun Sanje Vulić, niti bilo koga iz ovog odbora.

Iz dobojskog SNSD-a poručuju Mektiću da o njemu znaju “puno više nego službe i oni kojima se dodvorava i čije naloge ispunjava da bi optužnica i sudski proces nestali”.

– Nećemo trpjeti više nijednu uvredu na račun Vulićeve, niti bilo koga iz Gradskog odbora SNSD-a Doboj. Od procesa koje su mu nalogodavci obećali “skinuti s vrata” možda i odahne, ali od tužbi našeg Gradskog odbora neće odahnuti ni za tri naredna života. Jadno, sramno i ponižavajuće ponašanje poslanika i čovjeka u 21. vijeku – piše u saopštenju dobojskog SNSD-a.

Pročitajte još

U saopštenju se navodi da nije nikakvo čudo što je zapadni Balkan carstvo femicida.

– Mektić je čovjek koji konstantno iznosi eklatantne laži i manipuliše javnim prostorom. Za Mektića je normalan diskurs ogoljavanje nasilnog govora, laži i uvreda – dodaje se u saopšenju.

Iz dobojskog SNSD-a ukazuju da se, bez obzira na vrstu medija i platforme, pri iznošenju mišljenja treba rukovoditi moralnim principima, a stavove potkrijepiti argumentima na pristojan način, te posebno voditi računa o eventualnim negativnim konotacijama.

Prihvati notifikacije