Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TUGA RAZDIRE ŠEFILD Usljed misterioznog “incidenta” preminula dva dječaka, hospitalizovano četvoro djece, među kojima i BEBA

Svijet
Autor:

Foto: Shutterstock

Dva dječaka starosti 13 i 14 godina, preminuli su nakon “ozbiljnog incidenta” u petak, u porodičnoj kući u Šefildu u Engleskoj.

Njihovih četvoro braće i sestara, među kojima i jedna beba, odvedeni su u bolnicu i izvan su životne opasnosti. Zbog sumnje da su počinili ubistvo, uhapšeni su 34-godišnja žena i 37-godišnji muškarac, ali još nije potvrđeno da se radi o roditeljima djece. Detalji slučaja još nisu poznati, a samo pola sata prije smrti, dječaci su prijatelju poslali poruku preko konzole Nintendo Svič, prenosi 24 sata.hr.

– Nećemo danas doći u školu, jer smo bolesni – pisalo je u poruci, koju je britanskom listu “San” pokazala sestra prijatelja preminulih dječaka.

Ubrzo nakon što su poslali poruku, policija iz Južnog Jorkšira dojurila je do porodične kuće u Šefildu gdje su dječaci živjeli.

Komšije su ispričale da su vidjeli odmah po dolasku policije i Hitne pomoći kako bolničari iznose djecu na nosilima. Usput su panično pokušavali da ožive jednog od njih. Ostala djeca, koja imaju 11, 10 i 3 godine kao i sedmomjesečna beba takođe su odvedeni u bolnicu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO