Zabava

ŠOK U ELITI Novi zadrugar poljubio Lepog Miću, nastao potpuni HAOS (VIDEO)

Rijaliti "Zadruga 7 - Elita", počela je prije nekoliko dana, a noćas je tokom emisije došlo do žestokog sukoba između Lepog Miće i novog učesnika Davida Romanova Čuburca, koji je inače prijatelj Zvezdana Slavnića.

ŠOK U ELITI Novi zadrugar poljubio Lepog Miću, nastao potpuni HAOS (VIDEO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Navodno, David Čuburac je ustao i poljubio Lepog Miću, na šta je najstariji zadrugar i rijaliti veteran veoma burno reagovao. Mića je odmah skočio, počeo da ga psuje, nervira se i pljuje, pa zatim krenuo za novim zadrugarom koji je izletio napolje iz Bijele kuće., piše Blic.

Zadrugari su istog trenutka ustali da spriječe fizički kontakt, a ubrzo je uletilo i obezbeđenje. Ovo je prvi ozbiljniji sukob od početka “Elite”, a obzirom da je tolerancija na bilo kakav vid nasilja nulta, svi se pitaju da li će uslijediti kazna za Lepog Miću.

Podsjetimo, produkcija rijaliti formata “Zadruga” najavila je veliko pooštravanje mjera i istakla da za nasilje među učesnicima, koje je i do sada bilo zabranjeno, ove godine neće imati ni malo tolerancije. Dokaz tome jeste da je učesnik Marko Đedović u razgovoru sa cimerima istakao da će nasilje ove godine žestoko sankcionisati, a onda je otkrio i detalje.

Pročitajte još

On je otkrio da su kazne do te mjere pooštrene da će čak i unošenje u lice žestoko biti kažnjeno, a potom je otkrio da će učesnici za to biti žestoko udareni po džepu.

– Za unošenje u facu tromjesečni honorar, pa se vi z***bavajte – saopštio je Đedović zadrugarima.

Učesnici su nakon toga zanijemili s obzirom da se do sada takvo ponašanje nije bilo sankcionisalo.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije