Hronika

ŠOKANTNE OPTUŽBE Muzičar tvrdi da mu je Branko Vidaković NUDIO NOVAC da prizna krivicu

Glumac Branko Vidaković danas je u Višem sudu u Beogradu sklopio sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom, ali je drugi uhapšeni, muzičar Ilija Marković, rekao da mu je glumac nudio pare kako bi priznao krivicu.

ŠOKANTNE OPTUŽBE  Muzičar tvrdi da mu je Branko Vidaković NUDIO NOVAC da prizna krivicu
FOTO: MILOŠ CVETKOVIĆ/RAS SRBIJA

Naime, Marković je na suđenju zatražio izuzeće svog advokata jer mu je, kako kaže, poznati glumac preko njegovog branioca nudio 5.000 evra da prizna djelo, piše Informer.

On je objasnio da je od tih 5.000 evra, 1.000 trebalo da pripadne njegovom braniocu, a 4.000 evra njemu. Marković je iznio još jednu skandaloznu tvrdnju, rekavši da se on više brine za njegovu ženu nego za njegov predmet.

Pročitajte još

Marković, kao i Vidaković, priznao je djelo i rekao da se kaje i da je pogriješio.

Vidaković i Marković bili su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci Markovića, u trenutku kada su, kako su tada prenijeli mediji, seli u automobli “ford” i pokušali da pobjegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dvije vagice i još 10 grama narkotika.

U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.