Zabava

Šokantni detalji o učesniku Zadruge: Prijetio mi je ubistvom, batinama, sačekušama

Bane Đokić, učesnik "Zadruge 5" i nekadašnji takmičar "Farme", javno je optužen za niz jezivih postupaka iz prošlosti, a svi detalji završili su na društvenim mrežama.

Šokantni detalji o učesniku Zadruge: Prijetio mi je ubistvom, batinama, sačekušama
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE SCREENSHOT

Naime, jedan korisnik Tvitera, Vojislav Bajić, odlučio je da ispriča svoje iskustvo sa Đokićem, a njegove riječi šokirale su sve. Tadašnji Bajićev dečko je, naime, Vojislavu otkrio da je u paralelnoj vezi sa Banetom.

– Priznao mi je da su u paralelnoj vezi. Ima veliki, životni problem sa jednom psihopatom, od koje ne zna kako bi se oslobodio. Ucijenjuje ga, prijeti mu, dolazi na posao. Ispostavilo se da je taj problem Branislav Đokić. Otkrio je da ga N. vara i tad počinje rat koji nikada nije ni prestao sa tim psihopatom – naveo je pomenuti muškarac.

– Prijetio mi je ubistvom, batinama, sačekušama, šta sve nije radio da me ocrni. Potom je dobio batine i smirio se. O svemu postoje i tužbe – dodao je on, dok je javnosti poznato da je Bane bio blizak saradnik pjevačice Tanje Savić, te da je zbog svađa sa njom prije pet godina pokušao i da se ubije, prenosi Blic.

– N. je uspio da se spasi psihopate. Tada je odlučio da više ne želi odnos i veze sa muškarcima. Sa koleginicom sa posla se oženio i dobio dijete. Branislav je u “Zadruzi”, a ja sam se preselio u Njemačku – zaključio je Vojislav.

Prihvati notifikacije