Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SPOJIO IH SPORT Najbolja srpska atletičarka ljubi Marka, a ovako je sve počelo (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Diego Azubel/EPA

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović trenutno uživa u Poljskoj, a nakon fotografije na kojoj u obraz ljubi zgognog Marka, glasine o njihovoj romansi su sve izraženije.

Tokom obilazaka brojnih znamenitosti u Varšavi, Ivana nije propustila priliku ni da se slika sa Markom, koji je očigledno njen saputnik, a oboje nisu skidali osmijehe sa lica.

I zgodni Marko je ubrzo postavio fotografiju sa Ivanom, na kojoj ga ona ljubi u obraz, a ona mu je odgovorila emotikonom sa srcima u očima.

Inače, Marko je personalni trener, a Ivanu i njega je spojila ljubav prema sportu.

Lijepa atletičarka ga je označila na fotografiji na kojoj skače u dalj, u martu ove godine, te se predpostavlja da od tada datira njihovo poznanstvo i saradnja.

Podsjećamo, Ivana Španović i njen desetogodišnji partner Vladimir nedavno su stavili tačku na njihovu ljubav, iako su mnogi mislili da će stati na ludi kamen.

– Trudim se da intimu sačuvam za sebe jer moj život nije nešto što staje s krajem sportske karijere. Određeno vrijeme nisam u emotivnoj vezi, ali o tome ne želim da pričam jer mi je privatnost veoma važna. Naš odnos ostao je prijateljski, kakav i treba da bude poslije toliko godina. Moje vrijeme i misli usmjerene su na budućnost i sve ono što me čeka na stazi sljedeće godine – izjavila je Ivana tada za magazin Hello.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO