Banjaluka

"POJELI VOLOVE, PA ULICU ZATVORILI" Reakcija PDP na PROSLAVU OTVARANJA puta u Banjaluci

Nakon što je otvorena novoizgrađena dionica puta u mjesnoj zajednici Petrićevac na pravcu prema Motikama, te upriličeno opštenaraodno veselje, put je odmah nakon toga i zatvoren, poručili su iz Gradskog odbora PDP Banjaluka.

"POJELI VOLOVE, PA ULICU ZATVORILI" Reakcija PDP na PROSLAVU OTVARANJA puta u Banjaluci
FOTO GRAD BANJALUKA

Dodaju da iako je rok za završetak radova probijen i projekat nije do kraja završen radovi su otvoreni, ali ono što posebno naglašavaju jeste da je put nakon otvaranja odmah zatvoren.

Poslije pojedenih volova, sutradan su ulicu ponovo zatvorili. Ovako izgleda sav apsurd vođenja najvećeg grada u Srpskoj. Dođete, otvorite, pojedete janjiće i prasiće, pa dodate na meni i volove i onda se sutra ulica ponovo zatvori i radovi nastave – kaže predsjednik ovog odbora i poslanik u NSRS Draško Stanivuković, kategorično pitajući zašto gradske, ali i republičke vlasti ponižavaju građane na ovakav bahat i bezobziran način.

– Janjećem i prasećem fondu koji je za predizbornu kampanju najavio njihov šef, gradske vlasti su dodale i volove bogatoj gozbi proslavljajući završetak radova na 900 metara od ukupno 1.200 planiranih metara u Ulici kralja Aleksandra –  rekao je Stanivuković.

Pročitajte još

Ukupna dionica puta iznosi 5,5 kilometara, dok su gradske vlasti uspjele da završe svega 0,9 km, od prve faze koja je trebala da iznosi 1,2 km, ali bez obzira na kašnjenje u izvođenju i uništavanje drugih ulica prilikom igradnje jedne gozbe i slavlja iz džepova građana nije nedostajalo, tvrde u GO PDP Banjaluka.

– Još samo treba da svečano otvore zamrzivač iz kojeg će vaditi svoje prasiće, janjiće i voliće, da apsurd bude potpun – zaključio je Stanivuković.

Stanivuković dodaje da je situacija identična i sa pješačkim prolazom kod Delta planeta (kružnim tokom), gdje su radovi otvoreni, ali ni dan danas nisu završeni. On takođe pita Gradsku upravu, te najavljuje da će Gradski odbor to uraditi i kroz odbornička i poslanička pitanja, ko je do sada i koliko dobio ,,penala” od preduzeća koja su probila rokove.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije