Zabava

SPREMILA PAKLENI PLAN Stanija ulazi u Zadrugu, vratiće Vladimiru MILO ZA DRAGO

Odnos Maje Marinković i Vladimira Tomovića intrigira vjerne pratioce Zadruge 3, a sada njen otac otkriva taktiku svoje mezimice i ističe da Stanija uskoro ulazi u rijaliti.

SPREMILA PAKLENI PLAN Stanija ulazi u Zadrugu, vratiće Vladimiru MILO ZA DRAGO
Foto: RAS Srbija

Maji se ne sviđa Tomović, ona ga samo z******a. Nikada ne bi bila sa njim jer joj je Stanija Dobrojević prijateljica – počeo je priču za Svet Radomir Marinković i dodao da su njih dvije baš dobre.

– Maja poštuje prijatelje i nikada ih ne izdaje. Upućena je do detalja kako je Vladimir maltretirao Staniju, a otkako je ušao u novu sezonu, glumi Don Žuana, pa su njih dvije riješile da mu Maja dođe glave. Sve što radi je njena igra koju su do detalja razradile – nastavio je priču Majin otac.

Vladimir misli da može da vrti svaku djevojku oko malog prsta, a Maja mu, dodaje ne ide uz dlaku.

– Nema to nikakve veze sa malom Minom Vrbaški, ona je trenutno kolateralna šteta. Pravi Crnogorci se ne ponašaju kao on. Ne može Maja da se takmiči sa Minom, ipak joj Mina nije ni do koljena. Njih dvije su dva različita svijeta. On kao da je neka faca, govori mojoj kćerki da dođe da ga poljubi za laku noć, vidjeli smo kako mu je odbrusila. Igra sa njim toplo-hladno, a pravi haos će biti kad uđe i Stanija – otkrio je on, pa zaključio: “Ima on da pobegne glavom bez obzira!”

– Pravo da vam kažem, uživam gledajući Maju kako se igra jer ona nije amater kao što je većina njih – rekao je.

(Blic)

Scroll Up