Politika

„ZA SRPSKU TREBA IMAT’ DUŠU!“ SPS predao liste za izbore, izlaze u 33 lokalne zajednice  

Predstavnici Socijalističke partije Srpske (SPS) predali su danas Centralnoj izbornoj komsiji BiH kandidatske liste i ovjerene izjave za sve kandidate, kandidovane na prijedlog partije.

Goran Selak
FOTO: SPS

SPS će na predstojećim izborima nastupiti sa sloganom „Za Srpsku treba imat’ dušu“.

Prema riječima predsjednika SPS Gorana Selaka, SPS je partija koja je za samo četiri godine uspjela da osigura veliku podršku građana zahvaljujući programu koji je usmjeren prema običnim ljudima, mladima, radnicima i penzionerima, a čine je ljudi koji se ne boje rada, odgovornosti i borbe za nacionalne interese.

SPS očekuje odlične rezultate na izborima, što su pokazala i dosadašnja predizborna istraživanja, a sve zahvaljujući jasnom programu i velikoj podršci pristalica, naročito mladih, koji su prepoznali vrijednosti jedinstva i solidarnosti u SPS, jer se jedino na taj način može izgraditi pravedno i dostojanstveno društvo za sve – navode u ovoj partiji.

Dodaju da će SPS nastaviti da ispunjava svoja obećanja građanima i da se bori za ostvarivanje ciljeva koji će doprinijeti cjelokupnom napretku društva.

Pročitajte još

– Naša vizija je stabilna i jaka Republika Srpska u kojoj svi građani žive od svog rada, imaju kvalitetno obrazovanje i mogućnosti usavršavanja, ličnog razvoja i zaposlenja – poručuju predstavnici partije.

SPS će imati kandidatske liste u 31 gradu i opštini u Republici Srpskoj, kao i dvije u Federaciji BiH i to Drvaru i Sanskom Mostu, gdje su jedina srpska partija koja se prijavila za izbore.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu