Sport

SRAMAN GEST Partizan podijelio snimak pun uvreda i prijetnji (VIDEO)

Zvanični Tviter nalog Fudbalskog kluba Partizan dobio je nedavno verifikaciju od ove društvene mreže, a nedugo poslije toga, ljudi koji ga uređuju načinili su neprimjeren gest velikom fudbalskom klubu.

SRAMAN GEST Partizan podijelio snimak pun uvreda i prijetnji (VIDEO)
FOTO S.PASALIC/RAS SRBIJA

Na profilu crno-bijelih pojavio se video snimak uvredljivog sadržaja, koji je usmjerene protiv krovne organizacije srpskog fudbala FSS i protiv najvećeg rivala crno-bijelih Crvene zvezde.

Vrlo brzo je snimak uklonjen sa zvaničnog naloga kluba:

– Partizan nije plijen, već naša svetinja. Partizan nije njihova prćija, već je naš temelj. Godinama nas gaze najgori i najnečasniji, godinama ciganski savez tretira grobare kao Jevreje iz geta. Godina misle da smo mali, slabi, razjedinjeni i nesposobni da kažemo dosta. E pa, crno na bijelo, poručujemo im svi kao jedan za naš Partizan, do samog kraja. Ispališ svu municiju, ali ciganski savez i dalje nastupa. Na bajonet kad si slome nož, na ruke, kad ti polome obje ruke – na zube – izgovara narator na početku snimka.

Ovaj video sadržaj je zaista neprimjeren klubu, a otud i ne čudi što su upravo to isticali mnogi navijači koji su komentarisali objavu. Zaista, gotovo bez izuzetka su svi navodili dvije reči – bruka i sramota!