Tenis

SRAMNA KAMPANJA Ne žele Đokovića na završnom Mastersu

Dejvid Kejn, urednik "Tenis kanala" razbjesnio je navijače Novaka Đokovića pred Završni masters u Torinu, koji se igra od 13. do 20. novembra.

SRAMNA KAMPANJA Ne žele Đokovića na završnom Mastersu
FOTO: ABIR SULTAN /EPA

Amerikancu “bode oči” to što je Srbin osvajanjem Vimbldona napravio veliki korak ka Torinu, do novembra treba da u ATP trci ostane u top 20

Amerikanac se pita kako je Đokoviću omogućeno da konkuriše za ATP finale kao osvajač Grend slema, kada se Vimbldon, po njegovim riječima nije računao, jer su zbog zabrane učešća Rusima i Belorusima zamrznuti bodovi.

– Iz perspektive da je “tur odlučio da se ništa sa Vimbldona ne računa”, priznajem da sam malo iznenađen što mu ATP očigledno dozvoljava to kao faktor da se kvalifikuje za Torino – napisao je Kejn, misleći na Novaka Đokovića.

Inače, u ovoj sezoni najveći gubitnik je svakako Novak Đoković koji je ostao bez bodova na Vimbldonu, a kao osvajač trofeja ostao je bez 2.000 bodova, nije učestvovao na turnirima u Americi i Kanadi, kao ni Ju-Es openu.

Kejn bi dodatno da unazadi sezonu Đokovića, a njegovi navijače su u komentarima “razapeli” Amerikanca.

– “Mržnja će vas pojesti”, “Nadalovi navijači su očigledno zadovoljni zbog svega što su uradili Novaku ove sezone”, “Sramota” – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Prihvati notifikacije