Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SRBIJA BEZ SELEKTORA Nenad Peruničić ponudio ostavku

Sport
Autor:

Foto: Valdrin Xhemaj/EPA

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić ponudio je ostavku Upravnom odboru. Ovo je drugi put da legendarni rukometaš nudi ostavku, a to je uradio i tokom Evropskog prvenstva nakon tri poraza u grupi ali su mu u savezu poručili da sačeka.

– Još na Evropskom prvenstvu sam ponudio ostavku jer nisam ispunio cilj. Predsjedniku Đurkoviću sam rekao da mene nijedan ugovor ne veže, već samo ono što ću da uradim. Jako nas je zabolio poraz od Crne Gore poslije kojeg smo izgubili šansu za drugi krug. Potpredsednik Dragan Škrbić je bio uz mene da smiri situaciju. Dugo sam razmišljao i prošle nedelje sam podnio ostavku – rekao je Peruničić a prenosi zvanični sajt RSS.

Božidar Đurković ističe da će se o ostavci tek razgovarati.

– Rukometni savez Srbije je ozbiljna organizacija. Na sljedećoj sednici Upravnog odbora će se razmatrati njegova ostavka. Siguran sam da je Nenad dao sve od sebe, da je imao poštovanje. On sve to doživljava emotivno. Kada mi je u Austriji ponudio ostavku rekao sam mu da sačeka da se vratimo u Beograd. Peruničić će uvijek imati mjesto u RSS. Imamo dovoljno vremena da donesemo valjane odluke – rekao je Đurković.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO