Fudbal

Srbija i Juventus strijepe: Povreda Vlahovića teža nego što se mislilo

Loše vijesti su stigle za stručni štab Juventusa, ali i za "Orlove".

Srbija i Juventus strijepe: Povreda Vlahovića teža nego što se mislilo
FOTO: ALESSANDRO DI MARCO /EPA

Srpski golgeter Dušan Vlahović ima težu povredu nego što se činilo, pa je problem sa aduktorom postala noćna mora, opisuje ugledni list Tutosport.

Zemunac se teže oporavlja zbog upornog bola u nezgodnom dijelu i očekuje se da propusti nekoliko utakmica u nizu. Sigurno propušta meč sa Lećeom, a vrlo vjerovatno i naredna dva sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona i čak Interom u derbiju Serije A sljedećeg vikenda.

Italijani pišu da je ova povreda problematična jer izaziva nelagodnosti i bolove u donjem stomaku, a da se ponavlja iznova i da Vlahović mora da miruje, prenosi Sportal.

Ono što je dobro u cijeloj priči je da srpski as nije bio toliko obeshrabren u utorak kada je dobio takvu informaciju, vjerujući da će sve biti brzo riješeno bez većih posljedica. Prije svega da će biti spreman za Mundijal u Kataru, što je glavni cilj i niko ne želi ništa da rizikuje.

Spekuliše se da bi Juventus mogao da ga sačeka do januara jer ne želi ništa da rizikuje. Do pauze će “Stara dama”, pored pomenuta tri meča, imati susrete sa Veronom i Lacijom.

Prihvati notifikacije