Sport

SRBIJA SE NE PREDAJE Rajković: Idemo na pobjedu, možda na kraju odluči gol-razlika

Fudbalska reprezentacija Srbije, ove subote, igra protiv Luksemburga, meč kvalifikacija, za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

SRBIJA SE NE PREDAJE Rajković: Idemo na pobjedu, možda na kraju odluči gol-razlika
FOTO: FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE

Ukoliko želi, da u posljednjem kolu, sa Portugalom, odlučuje o direktnom putniku, na planetarnu smotru, moraće, osim pomenute, da slavi i u meču protiv Azerbejdžana,tri dana kasnije.

–Luksemburg je dobra reprezentacija, pokazali su da imaju kvalitet ovdje u Beogradu, postigli su gol. Ipak mislim da smo mi bolja ekipa i da ne treba da razmišljamo ni o čemu osim pobjedi. Biće teže jer igramo na strani, ali imamo bolje igrače i ne bi trebalo da bude većih problema.

Tema je, svakako bio i Sebastijan Til, fudbaler moldavskog Šerifa, ali i činjenica, da je Srbija, na svakom meču kvalifikacija, primila gol:

–Potrudiću se da sačuvam mrežu, možda će odlučivati i gol razlika. Mislim da sam u dobroj formi, korektno sam branio. Ali mogu da budem još bolji, kako u klubu tako i reprezentaciji. Vidio sam kako je Til postigao gol. Znamo da ima dobar šut, gledamo svakog igrača koji može da napravi razliku i da ga onemogućimo. Nadam se da neće opet pogoditi. Neću imati mnogo posla, moji saigrači će odraditi posao i da će spriječiti svaki napad. Treba otići rasterećeno, da damo maksimum i rezultat će doći sam po sebi. Iskreno se nadam da ćemo sačuvati gol- poručio je Rajković.

Prihvati notifikacije