Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SREĆA JE DA SAM ŽIV” Srpski kaskader na snimanju pao na glavu sa velike visine, povrijedio VRAT I KIČMU

Zabava
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Rijaliti učesnik i kaskader Uroš Ćertić zadobio je teške povrede vrata i kičme na snimanju filma u Kairu kada je propao kroz daske i pao direktno na glavu i trenutno se nalazi u bolnici.

Srpski kaskader Uroš Ćertić dublirajući glavnog glumca u sceni pucnjave propao je kroz daske sa visine od oko tri po metra i pao direktno na glavu.

Slomio je tri pršljena i ugruvao se, što su egipatski ljekari ocijenili kao sreću u nesreći, odnosno da je uprkos ozbiljnim povredama, dobro prošao jer je ishod mogao da bude fatalan.

Foto: screenshot

Uroš je za Blic ispričao sve detalje pada, kao i da ga očekuje dug oporavak u bolničkoj postelji, između osam i deset nedelja.

– Povredio sam se na setu dublirajući Ahmed Eza, jednog od najpopularnijih egipatskih glumaca. Na moju sreću, ostao sam živ. Šalim se sada sa ekipom i govorim im da sam neuništiv jer je sve moglo da bude mnogo gore. Rekli su mi da vrlo mali procenat ljudi u ovoj situaciji ostane pokretan, pa čak i živ. Spaslo me je, kažu, to što treniram svakodnevno i imam jaku mišićnu masu na leđima i vratu – rekao je Uroš.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO