Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SREĆA PA SAM SE OPAMETILA” Pjevačica se zarekla da neće biti sa muškarcima koji su ŠVORC

Zabava
Autor:

Foto: Petar Dimitrijević/RAS Srbija

Katarina Grujić se zarekla da više neće biti sa muškarcima koji su “švorc”. Pjevačica priznaje da je nekoliko puta bila u vezama sa momcima koji nemaju ni dinar i više ne želi da ponavlja te greške.

– Obećala sam sebi da više neću da ulazim u veze sa momcima koji nisu zaposleni. Ranije sam bila sa muškarcima koji nisu htjeli da zarade svoj dinar. Trošili su moje pare i vukli me za nos, a ja to nisam primjećivala. Nije mi važno da muškarac bude bogat. Neka zarađuje i 20.000 mjesečno (oko 300 KM), ali samo neka radi – kaže Kaća i dodaje da ljudi misle da su žene sponzoruše, ali da to nije tačno.

– I muškarci budu sa ženama zbog para. Najgore je kada se žensko zaljubi, pa ne vidi da je muškarac koristi. Mene su drugarice ranije opominjale i pričale da treba da raskinem sa takvim tipovima, ali ja sam bila zaljubljena do ušiju. Sva sreća pa sam se opametila – priznaje pjevačica.

Kaća Grujić tvrdi da ubuduće neće započinjati vezu sa muškarcem dok se ne uvjeri da je finansijski nezavisan.

– Voljela bih da nađem muškarca koji čvrsto stoji na nogama i koji se ne ponaša kao klinac. Priželjkujem da imam stabilnu vezu, nisam ja za avanture – kaže Grujićeva za Informer.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO