Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SREĆNA SAM I BLAGOSLOVENA” Norveška princeza zaljubljena u BISEKSUALNOG VRAČA (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Norveška princeza Marta Luiz podijelila je sa svijetom vijest da se zaljubila u vrača iz Los Anđelesa Dureka Vareta.

Članica kraljevske porodice vijest je objavila u ponedjeljak na Instagramu, uz fotografiju sa tri godine mlađim odabranikom.

View this post on Instagram

There is a grace and beauty about life when you fall in love. Something softens in you that's unspeakable, however felt in the very depth of your soul. Then your eyes see more clearly yourself and everyone else with the same reflection the heart feels. To be loved or not to be loved for I'd rather be loved unconditionally then not to be loved at all. This is what I feel from @princessmarthalouise, pure acceptance of my multidimensional self. Not just the Shaman, however the woman in me, the strong man in me, the little boy, ET, the jaguar, the scientist and the angel and more. All loved by this Goddess, who I honor and worship. Where I can cry in her arms when I'm sad or hurt and laugh about life and its many complexities. A strong woman who lets me be me without judgement or confinement. I'm free when I'm with her, free to be me and love a women who is a bright light of wisdom and profound grace and immense beauty. Happy Mothers Day powerful women of the world. I honor you and your devotion to life. Thank you @dhendersonphoto

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

– Osjećam se vrlo srećno i blagosloveno što mi je on dečko – napisala je između ostalog.

Usput je odmah odgovorila i potencijalnim kritičarima, kojima je poručila da nije na njima da biraju za nju ili je osuđuju. I Varet se na Instagramu pohvalio fotografijom sa princezom, a u svojoj objavi nazvao ju je “boginjom koja mu dopušta da bude ono što jeste bez osuđivanja”.

Vijest princeze dolazi dvije godine nakon razvoda od prvog muža, pisca Arija Behna, sa kojim ima tri kćerke. Bivši par vjenčao se u maju 2002. godine.

Marta Luiz najstarije je dijete norveškog kralja Haralda V i kraljice Sonje. Četvrta je u redu za tron, nakon njenog mlađeg brata Hakona i njegove djece.

Na službenoj stranici norveške kraljevske porodice navodi se kako princeza živi izvan Osla sa svojim kćerima, ali sudeći prema objavama na njenom Instagramu, u posljednje vrijeme više je u Kaliforniji.

Varet sebe opisuje kao “autora, aktivistu i vođu pokreta za osnaživanje žena”. Na sajtu navodi i kako služi kao “medijator ili most između spiritualnog i fizičkog”, a tvrdi i kako je ljudima pomogao da pobijede rak.

Na Linkedlnu Varet piše kako je radio kao umjetnički direktor u Njujorku, ali i kao model prije nego što je postao vrač.

Ali, biseksualni šaman nije bez skeptika. Vantru, islandska ateistička grupa, objavila je priču o njemu 2016. godine, nazvavši ga “prevarantom koji hvata bolesne i očajne ljude”.

Inače, Varet je u utorak stigao u Norvešku, a za vikend sa princezom kreće na turneju kroz pet gradova. Ulaznice za događaje “Princeza i šaman” te “Aktivirana božanstvenost” prodaju putem interneta po cijeni od 65 do 140 dolara (od 113 KM do 245 KM).

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO