Digitalna Srpska

Srpskainfo od danas POTPUNO DRUGAČIJA: Pred čitaocima novi, BRŽI I MODERNIJI PORTAL

Portal Srpskainfo, vaš omiljeni sajt s vijestima, potpuno je redizajniran. Pred čitaocima je novi, brži i moderniji portal, koji prati savremene trendove u digitalnom novinarstvu.

Srpskainfo od danas POTPUNO DRUGAČIJA: Pred čitaocima novi, BRŽI I MODERNIJI PORTAL
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

Iako je svaka veća promjena uvijek teška za korisnike, nadamo se da će vam se svidjeti naš novi izgled i da ćete nam poklanjati pažnju kao i do sada.

Redakcija najbrže rastućeg portala u BiH odlučila je da čitaocima ponudi drugačiji, bogatiji vizuelni doživljaj – od desktopa do mobilnih telefona, ali i potpuno drugačiju aplikaciju za android i iOS uređaje.

Fokus na novom sajtu je na prikazu za mobilne uređaje, u skladu s trendovima kako vi, korisnici, sve više konzumirate vijesti.

Novi izgled portala Srpskainfo, koji se nalazi pred vama, nametnuo se kao potreba, ali i kao logičan poslovni potez.

I dalje će naš fokus biti usmjeren na pravovremene, kvalitetno obrađene informacije, s naglaskom na teme koji se tiču života “običnog” čovjeka.

FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

Cijeli sajt, a posebno stranice sa vijestima, brže će vam se otvarati i trošiti manje kilobajta.

Brže i lakše ćete moći da pronađete naše vijesti, kako na samom sajtu tako i na Guglu.

Još sređujemo sitnice koje, neminovno, promaknu u svakom projektu, tako da vas molimo za strpljenje. Uskoro će sve da dođe na svoje mjesto. 🙂

Shodno praksi u proteklom periodu, redakcija Srpskainfo će informacije koristiti kao moćno oružje u borbi protiv manipulacija svih vrsta, njegovaćemo objektivnost, osluškivati puls javnosti, razmatrati sugestije čitalaca, biti još bolji i kreativniji.

Srpskainfo je, uvjereni smo, donijela svježinu na medijskom nebu BiH, svježinu s kojom ćemo, zajedno s vama, dragi čitaoci, savladati sve prepreke u ovom teškom korona vremenu.

Sve primjedbe, sugestije za poboljšanjem, kao i nove ideje za zajedničku budućnost na portalu, možete da pošaljete na [email protected]