Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SRPSKAINFO SAZNAJE Sutra odblokiranje Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta u Palama

Društvo
Autor:

Foto Siniša Pašalić/RAS Srbija

Pale

Dekan Pravnog fakulteta u Istočnom Sarajevu trebalo bi najkasnije ujutro da odblokira prostorije i rad Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta u Palama, koje su danas zaključane, a struja im je isključena, saznaje Srpskainfo.

Po nezvaničnim informacijama, deblokada bi trebalo da uslijedi nakon intervencije resornog ministra Srđana Rajčevića koji je danas u toku dana zatražio od dekana Pravnog i Ekonomskog fakulteta i rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu da ovu situaciju pod hitno riješe.

Ministra je, kako saznajemo, naljutio problem koji je nastao u radu Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta, a o kojem je javnost i institucije RS danas i pismeno obavijestio dekan ovog fakulteta Borislav Cicović. Rajčević je, ističu naši izvori, odmah nazvao dekane i rektora i tražioda se odblokira rad fakulteta, ističući da studenti ne smiju ispastati zbog nesuglasica.

Rad ovog fakultetq danas je naime obustavljen jer su prostorije koje koristi u zgradama dva druga fakulteta danas zaključane, a tome su prethodile nesuglasice rukovodstava ovih fakulteta oko privremenog smještanja FFVS i plaćanja troškova rada u prostorijama Pravnog i Ekonomskog fakulteta.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO