Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SRPSKI TENISER PONOVO SA BIVŠOM Od aprila nisu bili zajedno, a onda je palo POMIRENJE

Zabava
Autor:

Foto: Ali Haider/EPA

Nakon što su raskinuli u aprilu prošle godine, svako je krenuo svojim putem, ali su vezu obnovili prije nekoliko mjeseci.

Filip Krajinović ponovo je u ljubavi sa Anđelom Novčić, koja ga prati na turniru u Dubaiju, na kojem trenutno učestvuje. Kako Blic saznaje, do pomirenja je došlo prije nekoliko mjeseci, a prijatelji para uveliko pričaju o zajedničkom životu tenisera i mlade Čačanke.

– Filip i Anđela su zajednički život planirali i neposredno prije nego što su raskinuli, ali je poslije pomirenja ta priča intenzivnija. Iako je ona vrlo često kod njega u stanu, oboma bi život bio lakši kada bi se ona definitivno preselila kod njega, što je sasvim izvjesno da će se dogoditi. Pomirili su se neposredno nakon Nove godine i otada su nerazdvojni, ali u javnosti Filip nije želio da to potencira – kaže izvor blizak teniseru.

Kako je istakao Filip je nakon raskida sa Anđelom dugo bio sam.

– Shvatio je da je s njom imao nešto što sa drugima nije. S obzirom na to da je i ona nekada trenirala tenis, razumjela je njegov način života, a na takvo razumijevanje nije naišao ni prije ni poslije nje. Zato je učinio sve da ponovo počnu da komuniciraju, a onda i potencirao na pomirenju do kojeg je došlo. Nastavili su tamo gdje su stali, kao da raskida nije ni bilo. On je podrazumijevao da će ona poći s njim u Dubai, gdje trenutno uživaju. Svaki slobodan trenutak između njegovih treninga i mečeva koriste da budu zajedno, a čitav Krajinovićev tim je zadovoljan jer je on uz nju smireniji i fokusiraniji – istakao je izbor.

Foto: Instagram

U prilog priči našeg izvora govore i fotografije, a na kojima se vidi kako Anđela i Filip uživaju u plovidbi na čamcu u Dubaiju. Takođe na fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama iz noći kada je Filip proslavio rođendan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, vidi se da je ona sve vrijeme uz njega dok slave sa Viktorom Troickim, njegovom suprugom i kćerkicom, a tu je i kompletna porodica Janka Tipsarevića.

– Anđela se super uklopila u već ustaljenu tenisersku ekipu i vrlo brzo našla zajednički jezik sa suprugama drugih tenisera, tako da joj nije dosadno na turnirima dok momci igraju ili treniraju. Svi su primjetili da je Filip baš zaljubljen – kaže izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO