Zabava

Šta podstiče njegov horoskop na PREVARU: Ovnovi imaju NISKO SAMOPOUZDANJE, Vage ne znaju reći NE

Pogledajte zašto se horoskopski znakovi odlučuju na prevaru…

Šta podstiče njegov horoskop na PREVARU: Ovnovi imaju NISKO SAMOPOUZDANJE, Vage ne znaju reći NE
FOTO: PROFIMEDIA

Ovan

Muškarci rođeni u znaku Ovna imaju preveliki ego, potrebna im je pažnja i vrlo im je lako narušiti samopouzdanje. Mnogi flertuju samo kako bi potvrdili da su i dalje privlačni. Iako je vatreni znak, mnogo Ovnova zapravo bježi od zabranjenih veza. Razmisliće o prevari samo ako je njihov partner bio nevjeran, što upravo svjedoči o visini njihove sujete.

Bik

Poznat je kao izuzetno lojalan horoskopski znak, ali može vrlo lako prevariti čak i ako pretpostavi da mu je partnerka bila nevjerna. Bikovi se na prevaru odlučuju ukoliko dobijaju malo ljubavi, dodira i pažnje. Varanje upotpunjuje osjećaj samoće koji osjeća ovaj nježni i ljubavni znak. Zato njegujte svoj odnos sa Bikom i ne dopustite da bude zanemaren, biće vam vjeran.

Blizanci

Kod ovog znaka požuda nije motivator, oni se bave intelektualnim varanjem više nego seksom. Ovaj nemirni znak voli uzbuđenje i igrice koje se odvijaju putem intimne konverzacije. Takođe, kada se Blizanac osjeti zapostavljeno i usamljeno, on traži duh sličan sebi kako bi prekratio sebi vrijeme. U njegovom slučaju ne važi da se suprotnosti privlače, već samo i isključivo sličnosti.

Rak

Partneri rođeni u znaku Raka su veoma vjerni, skloni osjećaju krivice, pa motivacija za varanje nije visoka. Djeca Mjeseca jedino imaju problem sa samopouzdanjem i pod velikim su utiskom osobe koja im se nađe na putu u trenutku kada se osjećaju prazno i treba im “dopuna”. Ipak, malo je vjerovatno da će se ovo desiti, te od partnera Raka očekujte potpunu vjernost.

Lav

Vatreni Lav žudi za uzbuđenjem. Obožava da je u centru pažnje. Neki od njih su prirodno stalno željni seksa smatrajući da su najbolji ljubavnici na svijetu, pa imaju tendenciju da izazivaju ženski pol u namjeri da im to i dokažu. Lav je nevjerovatno osjetljiv na krizu srednjih godina, te nije neuobičajeno da šeta partnerke mlađe i do dvadeset godina u sopstvenoj želji da se osjeti mlado.

Djevica

Ko bi rekao da su ovo potencijalne varalice? U njihovom slučaju fizička prevara nije obavezna, ali mentalna afera svakako jeste. Ovaj znak je takođe sklon osjećaju krivice. Ipak, najčešći razlog prevare je čista frustracija koja nastaje kada shvate da se njihov uloženi trud u vezu nije isplatio. Tada razočarani počinju da šaraju i utjehu pronalaze u besmislenim aferama.

Vaga

Vaga obožava da udovolji. Muškarci rođeni u znaku Vage imaju stroge principe i obavezivanje ozbiljno shvataju, te se zato ne nalaze na listi potencijalnih varalica. Međutim, Vagama je teško da kažu “ne” što je neka vrsta opasnosti. Ali pošto Vaga za svaku ljubav vjeruje da je vječna i sudbinska, malo je vjerovatno da će varati. S druge strane, ne dopustite da u vezi sa vama sretne novu, vječnu ljubav.

Škorpija

Strastvena i misteriozna Škorpija ima lošu reputaciju kada je u pitanju vjernost. Pošto zrače seksepilom, često će biti optuženi da su varali i onda kada nisu. Muškarci rođeni u ovom znaku spadaju u kategoriju onih koji žude za uzbuđenjem i obožavaju intrige. Imaju snažne fizičke apetite koje često ne mogu da obuzdaju. S druge strane, veoma su osvetoljubivi ukoliko njih partner prevari.

Strelac

Strelčevi su u mnogo čemu posebni. Pored toga što žude za uzbuđenjem, nikada se ne zadovoljavaju onim što imaju pa se tako uvijek pitaju da li ih iza ćoška čeka neki drugi, strastveni ljubavnik. Problem nastaje onog momenta kada se njihovo nevino flertovanje pretvori u nešto više. Ipak, oni se vrlo uspaniče kada stvari postanu ozbiljne zbog čega se stvarno trude da u ozbiljnoj vezi budu vjerni.

Jarac

Kada dođe do nedostatka poštovanja i ljubavi u vezi nastaje problem sa samopouzdanjem kod Jarčeva. Podijeljeno mišljenje pripadnika istog znaka nalaže da jedni seks vide kao nešto “prljavo i uzbudljivo”, drugi dio njih kaže da briga ubija želju za avanturom. Još jedan znak koji je rastrzan između sopstvenog osjećaja krivice, zbog čega je sklon samokontroli “zabranjenih” strasti.

Vodolija

Vodolije čeznu za velikom količinom pažnje i osjećajem da su potrebni. Često upravo Vodolije budu prevarene, jer njihovim partnerima treba romansa. Međutim njima nije potrebna klasična romansa jer kao i Blizanci, Vodolije su sklone intelektualnoj aferi, više nego seksualnom izletu ili fizičkom kontaktu. To zapravo nekada može biti mnogo gore od običnog seksa.

Ribe

Glavni motivator ovog znaka je samopouzdanje. Kao i Lavovi, Ribe se mogu uznemiriti u srednjim godinama. Kada shvate da je život kratak, odjednom ne žele da odrastu često se pitajući “Gdje je magija?”. Takođe, kao i Škorpiju, ovaj znak privlači misterija i intriga. Uvijek romantični, oni su skloni vjerovanju da je vrući flert sa nekom novom osobom možda njihova sudbina, piše Telegraf.