Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“STAJAO JE PORED MENE I MASTURBIRAO” Voditeljku “Parova” usred noći NAPAO MANIJAK (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: petrusićslađana/Instagram

Voditeljka “Parova” Slađana Petrušić doživjela je veliku neprijatnost kada se vraćala sa posla. Nju je u kasne sate presreo manijak. Ona je odlučila da ispriča šta se tačno dogodilo.

– Doživjela sam groznu situaciju kada sam se vraćala sa posla. Naime, na pola puta mene je presreo manijak. Sve se dogodilo oko pola 10 uveče, blizu mosta. On je stajao u žbunju i krenuo da onaniše. Prvo sam mislila da mi se učinilo, ali kada sam pogledala shvatila sam šta je radio – istraumirano je ispričala Slađa, piše Alo.

– Ugledala sam ga, a on u tom trenutku nije imao gaće. Masturbirao je i sve vrijeme navlačio penis. Samo da sam se sabrala u tom trenutku prebila bih ga, ali kako ću tući čovjeka bez gaća. Imao je negdje između 40 i 50 godina, nekih 90 kilograma i poveći stomak. Ali moram da priznam da mu je mali ku*ac – ispričala je Petrušićeva dok se prisjećala čitave situacije.

Naravno, njoj nije bilo nimalo prijatno dok je sve ovo gledala, kako sama kaže voljela bi ponovo da ga sretne i nauči ga pameti!

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO