Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STAJE NA LUDI KAMEN Bila je muško, sad se udaje ČETVRTI PUT i to za 47 godina mlađu ženu (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Kejtlin Džener (69), otac Kajli i Kendal Džener, kako prenose strani mediji staće na ludi kamen sa svojom dvadesetjednogodišnjom izabranicom Sofijom Hačins.

Kejtlin, nekadašnji Olimpijac i muž Kris Džener, koja je promijenila pol 2015. godine, starija je od Sofije čitavih 47 godina, što ih nije spriječilo da uplove u ljubavnu romansu, iako je Sofija uzraste njene kćerke Kendal.

View this post on Instagram

⛳️ Scottsdale National #PXG

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

– Kejt zaista vidi sebe kako provodi ostatak života sa Sofijom. Izgubila je podršku najbližih kada se posvađala sa porodicom i u posljednje vrijeme, Sofija je jedina osoba na koju može da se osloni – rekao je izvor za Heat magazin.

Naime, Kejtlin nije u kontaktu sa svojim kćerkama Kajli i Kendal jer je u svojoj autobiografiji “Tajne mog života” žestoko oplela po bivšoj supruzi i njihovoj majci Kris, a takođe nije imala prilike da upozna prinove od Kim i Kloi Kardašijan, te izvor za pomenuti magazin navodi da se osjećala prilično usamljeno prije nego što je upoznala Sofiju, koja je takođe transrodna osoba.

– Kejt je potpuno izolovana trenutno. Izgubila je i prijatelje iz LGBT zajednice zbog toga što je podržala Donalda Trampa. Zaista se nadala da će se pomiriti sa Kardašijankama, naročito nakon što su Kim i Kloi dobile bebe, ali nažalost, nije ih upoznala i nije stigla da provodi mnogo vremena ni sa unukom Stormi, Kajlinom bebom. Samo želi da ima nekoga pored sebe i osjećala se mnogo usamljeno prije nego što je upoznala Sofiju – dodao je izvor.

Ukoliko se par bude vjenčao, to će biti četvrti brak po redu za Kejtlin, koja je prethodno bila vjenčana za Kristi Kraunover 1972. godine, za Lindu Tompson 1981. godine i Kris Džener 1991 i ukupno ima šestoro djece.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO