Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STANIĆ PORUČIO “Još samo nisu sazvali sjednicu o tome kako se neko iz SDS parkirao”

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Na posebnoj sjednici potrebno je raspraviti činjenicu zbog čega Sifet Podžić dolazi u Banjaluku da knjiži aerodrom Mahovljane i kasarnu Кozara, stratešku imovinu Republike Srpske a ne rezoluciju za koju je SDS imao saglasnost Srpske pravoslavne crkve.

Poručio je ovo šef Кluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Miladin Stanić. On kaže da će se posebna sjednica održati, i da će se na njoj suprostaviti oprečna mišljenja.

– Ukoliko će posebna sjednica raspraviti i kompenzirati Republici Srpskoj činjenicu da je SNSD pristao da se sa Republike Srpske prenosi strateška imovina Republike Srpske kao što je aerodrom Mahovljani i kasarna Кozara, ili će se njome vratiti jasenovačka građa koju je predao Milorad Dodik ili ako će se odustati od NATO puta koji je Dodik trasirao pristajući na ANP, mi smo spremni da budemo kooperativni na sjednici – ponovio je Stanić.

Stanić je naglasio da SNSD još samo nije počeo sazivati posebne sjednice Narodne skupštine o tome da li se neki poslanik SDS nepropisno parkirao u Sarajevu.

– Mi iz SDS smo vjernici i za spornu rezoluciju smo imali podršku Srpske pravoslavne crkve – zaključio je Stanić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO