Politika

Stanivuković čestitao Bajram "Da praznik koji dočekujete svima da nadu i vjeru u bolju budućnost, međusobno razumijevanje i poštovanje"

Uz želje da prazničnu radost provedu u miru i dobrom zdravlju, gradonačelnik Draško Stanivuković uputio je povodom Ramazanskog bajrama čestitku svim službenicima Islamske zajednice i vjernicima koji proslavljaju ovaj praznik.

Stanivuković čestitao Bajram "Da praznik koji dočekujete svima da nadu i vjeru u bolju budućnost, međusobno razumijevanje i poštovanje"
FOTO: ALEKSANDAR ČAVIĆ /GRAD BANJALUKA

U čestitki se, između ostalog navodi da ovaj veliki praznik dočekaju sa svojim porodicama u dobrom zdravlju, radosti i blagostanju.

– Ramazanski bajram koji proslavljate je praznik radosti za sve vjernike i ljude dobrih namjera, a naša zajednička dužnost je da afirmišemo kulturno i vjersko bogatstvo Republike Srpske i Bosne i Hercegovine na dobrobit svih naših naroda. Želim da zajedno gradimo društvo uzajamnog uvažavanja i da ovaj praznik  – Ramazanski bajram koji dočekujete svima da nadu i vjeru u bolju budućnost, međusobno razumijevanje i poštovanje – poručio je Stanivuković.

Pročitajte još

Od srca vam još jednom želim da u miru i blagostanju prazničnu radost podijelite sa svojim bližnjima, njegujući u svojim dušama ljubav, solidarnost i razumijevanja. Nadam se da će i ovaj praznik doprinijeti jačanju međusobnog povjerenja i tolerancije među svim našim narodima i građanima u Bosni i Hercegovini – navodi se u čestitki.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije