Banjaluka

Stanivuković čestitao Kurban-bajram “Banjaluka je grad po mjeri svakog građanina”

U ime grada i u lično ime, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitao je Kurban-bajram.

Draško Stanivuković gradonačelnik Banjaluke
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Na dan velikog praznika, dodaje Stanivuković, kada pripadnici islamske vjeroispovijesti širom svijeta svojim običajima ukazuju na značaj milosrđa i čovjekoljublja, poželio je da Bajramski dani svima donesu sreću i blagostanje i budu nadahnuće za činjenje dobrih djela.

Ovaj veliki praznik neka nas sve podsjeti na neprolazne vrijednosti praštanja i zajedništva, jer samo na taj način možemo da stvorimo okruženje prepoznatljivog duha tolerancije i međureligijskog poštovanja. Duboko sam uvjeren da ćemo i ubuduće zajedničkim naporima nastojati da još predanije radimo u tom duhu istinskih vrijednosti i prevaziđemo sve prepreke, a sve u službi poboljšanja kvaliteta života svakog našeg građanina, jer je Banjaluka upravo to, grad po mjeri svakog građanina – poručio je gradonačelnik.

Pročitajte još

Vjernicima je poželio da praznične dane provedu dostojanstveno sa najmilijima, porodicom i prijateljima u dobrom zdravlju i sa puno radosti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu