Magazin

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Znaci Zodijaka koji naviše pate za bivšim partnerima

Raskidi nikada nisu laki, ali nekim znacima Zodijaka padaju teže upravo zbog toga što teško preboljevaju.

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Znaci Zodijaka koji naviše pate za bivšim partnerima
FOTO: D. MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Ne postoji osoba koju raskid neće povrijediti kada voli. Ljubav nije uvijek laka i lijepa, a nerijetko nam se u trenutku kraha ljubavi vraćaju svi oni lijepi trenuci koje je teško pustiti.

Iako je sve to život, te je i preboljevanje sastavni dio istog, postoje i oni koji jako dugo zadržavaju bivše ljubavi u svom srcu, a evo koji znaci Zodijaka su tome skloniji.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj dubokoj emocionalnoj osjetljivosti i snažnoj povezanosti s prošlošću. Oni su izrazito emotivni i brižni te često zadržavaju uspomene i osjećanja iz prošlih veza.

Rakovi mogu biti nostalgični, pa nije neobično da ostaju vezani za bivše ljubavi.

Prisjećaju se lijepih trenutaka, što često otežava njihov proces preboljevanja.

Bik

Bik je jedan od najupornijih znakova Zodijaka. Bikovi vjeruju u stabilnost i trajnost, stoga kada se zaljube, to je duboko i dugotrajno. Kad se veza završi, Bikovi često teže prihvataju novu stvarnost.

Pročitajte još

Oni se grčevito drže onoga što je bilo i teško im je da puste prošlost.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strastvenosti. Kad su u vezi, potpuno su posvećene i često su jako emocionalno vezane za svoje partnere. Zbog toga, kada dođe do raskida, Škorpije pate dugo i ne mogu da prebole bivšu ljubav. Škorpije teško emocionalno puštaju partnere.

Ribe

Ribe su emotivne i osjetljive. One su vrlo empatične i intuitivne, što ih često čini ranjivima u ljubavnim odnosima. Kad veza završi, Ribe mogu zadržati jake emocije prema bivšem partneru i često idealizuju prošlost. Za njih preboljeti bivšu ljubav može biti veoma teško, prenosi wanted.rs.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije