Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STARLETI ZARANJEN ULAZAK U SRBIJU Soraja postala bezbjednosna prijetnja

Zabava
Autor:

Foto: Milan Ilic/RAS Srbija

Starleta Soraja Vučelić vraćena je prije nekoliko dana sa srpske granice pošto se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbjednosno-interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u ovu državu.

Naš izvor otkriva da je starleta pokušala u Srbiju da uđe iz Crne Gore, kao i da je bila šokirana kada joj je saopšteno da ne postoji način da dođe u Beograd, u kom inače uglavnom boravi, prenosi Blic.

Soraji Vučelić je zabranjen ulazak u sladu sa Zakonom o strancima, na osnovu kog se bez posebnog obrazloženja ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbjednosti Srbije i njenih građana. Spisak postoji odranije, ali je on nedavno proširen i tada je na njega dospjelo i Sorajino ime. Imena u registru su tajna, i čak ni osobe koje su na spisku se ne obavještavaju o tome, već da ne mogu u Srbiju saznaju tek kada se pojave na graničnom prelazu.

Starleta je više puta saslušavana u policiji i postoje informacije da je bliska sa ljudima iz jednog od zaraćenih kriminalnih klanova, čiji je sukob do sada odnio preko 20 žrtava.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO