Zabava

STIŽE PRINOVA Biljana i Janko Tipsarević čekaju DRUGO DIJETE

Kreatorka Biljana Tipsarević u trećem je mjesecu trudnoće, a teniser Janko ne može da sakrije sreću jer će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

STIŽE PRINOVA Biljana i Janko Tipsarević čekaju DRUGO DIJETE
Foto: tipsarevicjanko/instagram/screenshot

U porodici Tipsarević ima razloga za slavlje jer je poznata kreatorka Biljana u drugom stanju.

Biljana je u trećem mjesecu trudnoće, a poznati teniser Janko bio je presrećan kada je čuo da će njihova nasljednica Emili dobiti brata ili sestru.

Porodica je ovu lijepu vijest podijelila samo sa najbližim članovima porodice jer, kako je Biljana na početku trudnoće, ne žele da se o tome piše.

Foto: screenshot Instagram

Biljana i Janko su oduvijek željeli da imaju veliku porodicu i taj san ima se sada ostvaruje. Ona je prije nekoliko nedjelja saznala da je u drugom stanju i nije mogla da sakrije sreću. Kada je pozvala supruga Janka da mu saopšti da će im porodica biti veća za još jednog člana, on je bio presrećan. Njih dvoje su se složili da će ovu vijest reći samo najbližim članovima porodice, a kada bude vrijeme, pohvaliće se i u javnosti – kaže naš izvor blizak porodici Tipsarević i dodaje da su Janko i Biljana saopštili i kćerki Emili lijepe vesti.

– Mala Emili je oduvijek tražila mami i tati da joj podare brata ili sestru. Njih dvoje su seli s njom i rekli joj da će joj se želja ostavariti i da će pred ljeto dobiti batu ili seku. Ona je skakala od sreće – dodaje naš izvor.

Kako dalje saznajemo, Biljana će raditi dokle god bude mogla.

– Ona se odlično osjeća i nema velikih mučnina u trudnoći pa joj neće biti problem da radi. Biljana je nedavno završila modnu kolekciju koju će uskoro prezentovati, a ima još planova koje treba da realizuje do porođaja – kaže izvor blizak Tipsarevićima.

(Blic)